Logo Open Love Over ons
Terug naar het overzicht

Moet je je open relatie geheim houden?

Moet je je open relatie geheim houden? - Open Love

Het is niet per se nodig om een open relatie geheim te houden, maar dit is afhankelijk van hoe jij en je partner erover denken en hoe jullie ermee omgaan. Sommige mensen kiezen ervoor om hun open relatie geheim te houden, omdat ze bang zijn voor sociale stigmatisering of omdat ze niet willen dat andere mensen zich bemoeien met hun liefdesleven. Andere mensen zijn open en eerlijk over hun open relatie en delen dit met hun vrienden en familie, omdat ze vinden dat ze het recht hebben om te leven op een manier die bij hen past.

Uiteindelijk is het belangrijkste om te onthouden dat jij en je partner het recht hebben om te leven op een manier die bij jullie past, en dat jullie de keuze hebben om open te zijn over jullie open relatie of om het geheim te houden, afhankelijk van wat voor jullie werkt. Het is belangrijk om open en eerlijk te communiceren met elkaar en om respect te hebben voor elkaars behoeften en grenzen.

Open Love Hand

Dit artikel is je cadeau gedaan door de makers van Openlove.nl, hét datingsplatform voor mensen met een open relatie. Probeer het gratis.

Verder lezen?