Logo Open Love Over ons
Terug naar het overzicht

Hoe ga je om met jaloezie in een open relatie?

Hoe ga je om met jaloezie in een open relatie? - Open Love

Als je partner jaloers is binnen jullie open relatie, is het belangrijk om open en eerlijk met elkaar te communiceren over wat je voelt en om te luisteren naar elkaars perspectief. Het kan helpen om samen te bepalen wat jullie willen en niet willen in jullie open relatie, zodat jullie beiden op dezelfde pagina zitten wat betreft jullie verwachtingen en grenzen.

Er zijn verschillende manieren om om te gaan met jaloezie in een open relatie, afhankelijk van hoe jij en je partner erover denken en hoe jullie ermee omgaan. Sommige tips om jaloezie te verminderen in een open relatie zijn:

In het algemeen is het belangrijk om te onthouden dat jaloezie normaal is en dat veel mensen ermee te maken krijgen in open relaties. Het is oké om hulp te vragen als je het moeilijk vindt om ermee om te gaan, en het is belangrijk om te blijven werken aan een gezonde en respectvolle relatie met elkaar.

Open Love Hand

Dit artikel is je cadeau gedaan door de makers van Openlove.nl, hét datingsplatform voor mensen met een open relatie. Probeer het gratis.

Verder lezen?