Logo Open Love Over ons
Terug naar het overzicht

De regels binnen een open relatie

De regels binnen een open relatie - Open Love

Er zijn geen universele regels voor een open relatie, omdat iedere relatie uniek is en omdat mensen verschillende dingen belangrijk vinden en verschillende behoeften hebben. In plaats van een vaststaand stel regels, is het belangrijker om open en eerlijk met elkaar te communiceren over wat jij en je partner willen en niet willen in jullie open relatie. Dit kan helpen om onzekerheid en onduidelijkheid te verminderen en om ervoor te zorgen dat jullie beiden op dezelfde pagina zitten wat betreft jullie verwachtingen en grenzen.

Er zijn echter wel een aantal algemene principes die kunnen helpen om een gezonde en respectvolle open relatie te hebben, zoals:

Het is belangrijk om te onthouden dat iedere relatie uniek is en dat er geen vaststaand stel regels is voor hoe je een open relatie moet hebben. Het is aan jou en je partner om te bepalen wat voor jullie belangrijk is.

Open Love Hand

Dit artikel is je cadeau gedaan door de makers van Openlove.nl, hét datingsplatform voor mensen met een open relatie. Probeer het gratis.

Verder lezen?